TAOS MUSIC

Ed Epstein

producerar läromedel för distribution på CD/MP3, nedladdningsbar fil, eller som en progressiv streaming audiofil.

Företaget har flerårig erfarenhet av pedagogiska ljudproduktioner, Taos Music grundades 1994 och vi har jobbat konstant med sådana produktioner sedan dess. 

Tyngdpunkten ligger för närvarande på språkkurser. Vi gör inspelning med skådespelare, pålägg av ljudeffekter och musik, för-, och slutredigering, postproduktion, samarbete med förlag och distributionskanaler, m.m.

Utrustningen är den bästa tänkbara, inklusive tre av marknadens bästa röst- och tal-mikrofoner: Neumann U87, Brauner VM-1/S och AKG C 12VR.

Förutom det portabla systemet (Mac/Pro Tools) har Taos Music en egen inspelningsstudio för tal och voice-over produktioner, också Mac-baserad (dual 2.5 G5/Pro Tools), med allt som behövs för att kunna leverera mycket hög kvalitet till ett attraktivt pris.

Lyssna på ett kort utdrag ur "Skills and Experiences", kursbok i engelska på gymnasienivå, från Folkuniversitetets Förlag i Lund här nedan:

Taos Music har producerat, spelat in och redigerat "Skills and Experiences".
Taos Music har även komponerat och producerat två korta musikstycken som öppnar och avslutar boken.

Ett exempel på ett internationellt projekt för en utländsk kunds räkning är "The Great Fire" producerat åt förlaget MacMillan i England. Taos Music har utfört redigering, postproduktion och mastering.
Lyssna på ett kort utdrag ur "The Great Fire":

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)