TAOS MUSIC

ETT FULLSERVICEFÖRETAG

Ed Epstein

Huvuddelen av kundstocken är företag specialiserade på pedagogiskt material för undervisning.
Under åren har Taos Music redigerat hundratals projekt till förlag över hela Europa, USA, och Asien.

En vidareutveckling är egenproduktioner. Till exempel har Folkuniversitetets Förlag i Lund vänt sig till Taos Music som producerat, spelat in och redigerat en kurs i engelska på gymnasienivå. Projektet heter "Skills and Experiences". Taos Music har även komponerat och producerat två korta musikstycken som öppnar och avslutar boken.

För närvarande sker en markant ökning av efterfrågan på mobila inspelningar. Ljudböcker och audioutgåvor producerade av olika förlag använder Taos Music för högkvalitativa audioinspelningar inspelade i fält.

Taos Music har gjort filmmusik och ett otal musikinspelningar, mestadels sång och pålägg för olika
CD-produktioner. Dessutom har Taos Music producerat röstinspelningar och saxofonpålägg till skivproduktioner, exempelvis "Nicolas L Sign Language" av Nicolas Lunabba. Mobila produktioner inkluderar t.ex. en kammarorkesterkonsert, "United Chamber Orchestra, Familjekonsert på Öland".

Taos Music grundare, Ed Epstein, är proffsmusiker. Han är saxofonist och kompositör. Som musiker har han en hel del idéer om hur man kan berika genren med små, diskreta musikaliska medel.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)